Goslink

Dutch singersongwriter builds his own instruments

Harm Goslink Kuiper heeft de bescheiden taak op zich genomen de wereld te overladen met mooie dingen: liedjes en composities, zelfgebouwde instrumenten, schilderijen, lampen, tekenwerk en animatieclips. 

Na het in 2010 met succes ontvangen album ‘Stil leven’ is het anno 2018 eindelijk zover: een nieuw Goslink album, met de titel ‘Zelfportret’. Eigenzinnige Nederlandstalige teksten, vernuftige composities en natuurlijk de authentieke Goslink-sound. Elke noot werd gespeeld op de unieke zelfgebouwde Goslink-instrumenten. Het album is wederom een Goslinkiaans geheelkunstwerk: een muzikaal en visueel hebbeding. De virtuoze band speelt liedjes van de nieuwe cd in een decor van Harms instrumenten, schilderijen en lampen. En naast de liedjes vertelt Harm mooie verhalen over alles wat hij maakt. 

Wat een creativiteit!” – HEAVEN Magazine

Harm Goslink Kuiper maakt prachtige liedjes die hij vaak speelt op een van zijn zelfgebouwde snaarinstrumenten” – NRC Handelsblad

Vervreemdend en geruststellend tegelijk” – New Folk Sounds

Goslink zwerft als een artistieke nomade door alle disciplines” – De Volkskrant

Goslinkliedjes zijn muzikale en tekstuele kunstwerkjes waarvan de aanstekelijke melodieën als plakplaatjes aan de binnenwand van het brein blijven kleven” – Fons Kardoen jr.

GoslinkGoslinkGoslink

Goslink
21 Oct 2018

Release Zelfportret
Rotterdam NL

Goslink
04 Nov 2018

Release Zelfportret
Amsterdam NL

Goslink
20 Nov 2018

Release Zelfportret
Woerden NL