Radar Agency

Magic Tom & Yuri

Belachelijk duur anarchistisch magic-duo ?

Magic Tom & Yuri is het COOLSTE anarchistische goochelduo van dit moment. Hun show is een mix van theater, punk, magic, dans en vooral heel veel komedie!

Superveel mensen hebben gezegd dat Magic Tom & Yuri het grappigste is dat ze ooit hebben gezien, en dat heeft een reden. Magic Tom & Yuri kennen elkaar al sinds de brugklas in Haarlem Gevaarlem en hebben sindsdien kapot veel goede grappen gemaakt. Het begon allemaal met hun theatrale punkband Orgaanklap, en vloeide snel over in de Tom & Yuri Extravaganza sketch-show om vervolgens zijn climax te bereiken in hun nieuwste succesverhaal: Magic Tom & Yuri!

Komt het zien komt het zien! Het is voor jong en oud! Saai en stout! Laat je betoveren door de geweldige trucs en de nonchalante lichamen van Magic Tom & Yuri!

Met Tusky en John Coffey heel veel toffe supports gehad, maar de keuze om T&Y Magic Show mee te nemen op tour was de allerbeste ooit. Het publiek is vanaf moment 1 compleet aan, ze weten niet wat ze zien. Het is hilarisch en soms lukt een truc zelfs! Hierdoor hebben wij als band niet alleen een toffe show, maar heeft iedereen een te gekke avond! – Alfred van Luttikhuizen
Hun show was echt té gek. Ik heb werkelijk alleen maar goede reacties gehoord! Ze zijn goed, geil én gul! – Jelle Gijtenbeek van Poldergoud festival Haarlem
De mensen rollen over de grond van het lachen – Chaos Music Magazine
Dit is het grappigste wat ik ooit heb meegemaakt – Vrijwilliger van Hof Der Zotheid

]|I{•——»  ????? ??’?  »——•{I|]

 

Belachelijk duur anarchistisch magic-duo

 

Magic Tom & YuriMagic Tom & YuriMagic Tom & YuriMagic Tom & Yuri