Radar Agency

Wouter Hamel

Netherlands' most famous crooner

Na een vliegende start in 2007 ging het Wouter Hamel na debuutsingle Breezy al snel voor de wind. De eerste twee platen werden platina, meerdere buitenlanden werden veroverd en zelfs het Koningshuis werd fan!

BOYSTOWN is de titel van het fonkelnieuwe album van Wouter Hamel.Meer dan een decennium nadat hij met zijn succesalbums Hamel en Nobody’s Tune zijn muzikale bakens plaatste in het toen onontgonnen gebied waar jazz en pop elkaar ontmoeten, keert hij met dit album terug naar die plek waar z’n muzikale hart ligt. De nostalgische sound van BOYSTOWN vormt een perfecte match met de warme, jazzy stem van Hamel.

BOYSTOWN is een band-project, zonder externe producers/arrangeurs. Hamel en zijn pianist Thierry Castel werkten in afzondering aan de tracks. Ze creëerden een muzikale wereld die zich uitstrekt van vroege Brian Wilson orkestraties tot melancholische Scorsese sferen. BOYSTOWN gaat over voornemens en verlangens, en de romantische single Live It Up klinkt als de titeltrack van een filmklassieker.

Wouter HamelWouter Hamel